EcoHorta

la Vall de Montsoriu – Agroecologia de proximitat!!!

Crema freda amb cogombre

Amb aquestes calors, venen de gust receptes fresquetes, així que aquesta setmana us proposem aquesta crema!

Bon profit!2012_05_28_IMG_2012_05_28_193A063A13_cogombre_1

Ingredients per a dues racions

  • 1 alvocat madur
  • 1 cogombre
  • ½ dent d’all sense el cor perquè no repeteixi (opcional)
  • 2 cullerades d’oli d’oliva verge de primera premsada en fred
  • Suc de mitja llimona
  • Sal marina sense refinar
  • Pebre negre
  • 300 ml d’aigua de qualitat
  • ½ tassa de pebrot vermell trossejat
  • Julivert
  • Cibulet

Preparació

1. Posar l’aigua a la batedora.

2. Pelar el cogombre, trossejar-lo i afegir-lo dins la batedora.

3. Amb l’ajuda d’un ganivet, tallar l’alvocat per la meitat longitudinal, retirar l’os, trossejar-lo i també posar-lo dins la batedora, on hi ha el cogombre.

4. Pelar l’all, treure-li el cor i aprofitar-ne la

meitat en cas que el

tolerem bé, si no en prescindirem.

5. Afegir el suc de mitja llimona, una miqueta d
e pebre negre, sal marina sense refinar i l’oli d’oliva.

6. Triturar tots els ingredients fins a tenir la consistència suau i homogènia que desitgem.

7. Deixa-ho refredar a la nevera.

8. Servir-ho amb una mica de pebrot vermell, julivert i cibulet.

9. Reservar el pebrot vermell que queda per anar-ne afegint mentre mengem la crema.

extret: http://www.etselquemenges.cat

Anuncios

Los comentarios están cerrados.