EcoHorta

la Vall de Montsoriu – Agroecologia de proximitat!!!

Crema de fonoll i poma

Crema de fonoll i pomaINGREDIENTS
2 bulbs de fonoll,
1 ceba mitjana ,
2 pomes
200 gr de nata
50 gr d’oli d’oliva
50 gr de vi blanc
Llavors de fonoll
800 ml d’aigua
sal

 

 

Pelar i tallar a trossos petits la ceba i els bulbs de fonoll. Reservar alguna tija de fonoll per decorar després
Escalfar l’oli en una cassola i ofegar a foc lent la ceba i el fonoll fins que la ceba es torni transparent
Afegir la poma pelada i en trossos i les llavors de fonoll i ofegar uns minuts
Abocar el vi i fer bullir.
Agregar aigua fins que ho cobreixi, la sal i coure uns 25 minuts
Triturar bé perquè no quedin “brins” del bulb de fonoll. Ho podeu passar per un colador.
Afegir la nata i remoure uns 2 minuts sense que arribi a bullir. Queda espès, si ho voleu més líquid afegir més aigua
Servir . Es pot menjar tant en calent com en fred.

Anuncios

Los comentarios están cerrados.